Bouppteckna

Bouppteckna online

Med vår tjänst är det smidigt att göra en bouppteckning själv. Vi tar dig genom processen steg för steg. Du svarar på frågor och fyller i information – och kan samtidigt vara säker på att allt viktigt kommer med. När du är färdig skapas ett dokument automatiskt. Skriv ut, signera och skicka in till Skatteverket. Enkelt – eller hur? Gör en bouppteckning online till ett både lågt och fast pris: 1 975 kronor.

 

Så här går bouppteckningen till

Enkelt att komma igång – du kan alltid komplettera senare

Börja med att plocka fram det underlag som styrker den avlidnes och de efterlevandes tillgångar, skulder och försäkringar. Sätt dig framför datorn och fyll i formuläret.

Tänk på att du inte behöver göra klart bouppteckningen på en gång, allt du fyller i sparas under din profil. Du kan enkelt fortsätta med bouppteckningen vid ett senare tillfälle.

Vill du ha hjälp av en jurist?

Om det finns enskild egendom, testamente, livförsäkringar eller många tillgångar eller skulder kan det vara bra att låta en jurist kontrollera att allt har blivit korrekt ifyllt. Det finns även möjlighet att lägga till andra tjänster, som till exempel förrättningsmän.

Du har såklart också möjligheten att göra hela bouppteckningen tillsammans med en jurist. Våra jurister hanterar över 15 000 bouppteckningar varje år.

Bouppteckning online
1 975 kr
För dig som vill göra en bouppteckning själv online
Steg för steg vägleds du och matar in uppgifter om den avlidne, efterlevande och om det finns andra som ska ärva
Inne i tjänsten kan du köpa till 20 minuter juridisk rådgivning för 995 kr. Du genomför själv förrättningsmötet (du får hjälp med mall för kallelse och fullmakt, värde 495 kr).
Köp Bouppteckning Online
Bouppteckning med jurist (på distans)
Fr. 8 799 kr
För dig som vill ta hjälp av jurist med bouppteckning, inklusive det viktiga förmötet
Du väljer mellan tre bouppteckningspaket med olika prisnivåer. Den avlidnes situation avgör vilket bouppteckningspaket som behövs
Gör bouppteckningskollen för att ta reda på vilket av våra bouppteckningspaket som täcker den avlidnes situation
Läs mer och boka tid

Juridiskt granskade dokument

Dokumenten är granskade av Arne Larsson, juridiskt sakkunnig inom ekonomisk familjerätt och medlem i Familjens Jurists kunskaps- och kvalitetsråd.

Arne Larsson

Arne Larsson
Juridiskt sakkunnig inom ekonomisk familjerätt

Med en smidig tjänst och fantastisk guidning, som fanns till hands när jag behövde den, så blev bouppteckningen varken jobbig eller dyr, tack för det

Nils Håkan Uhlin

Tack för en bra tjänst och en support som gav mig tid att kunna fokusera på det som var viktigt för mig under en svår period i livet

Kent Claesson

Kom ihåg:

Du får alla pengar tillbaka om du av någon anledning inte är nöjd med Bouppteckna.se